Android applicaties

Online mogelijkheden

De BabyCare applicatie

Deze applicatie geeft u meer inzicht in de spullen die u al aangekocht heeft en die nog aangekocht moeten worden. Binnen deze applicatie zijn meerdere checklijsten opgenomen die u kunt gebruiken om u baby uitzetlijst bij te houden.

Het unieke van deze app is dat in de applicatie ook aan pappa is gedacht en een geboorteplan is opgenomen welke u direct na het invullen kunt verzenden naar uw verloskundigen.

De app is verkrijgbaar op 

 

Caravan Checkup applicatie

 

Deze applicatie helpt u bij het onderhouden van uw caravan. Binnen de applicatie zijn meerdere checklijsten opgenomen die u kunt gebruiken om uw caravan te onderhouden.

De app is verkrijgbaar op 

 

 

Rekenwonder

 

Deze applicatie helpt bij dyscalculie en dyslexie. Binnen de applicatie wordt er spelenderwijs geleerd en fungeert als geheugen steun. In de app zijn ook een aantal modules opgenomen om bepaalde berekeningen te kunnen doen.

De app is verkrijgbaar op 

 

 

White Label applicatie

De Android white label applicatie is een voor gedefinieerde applicatie die u kunt inzetten als extra tool voor uw diensten. De app is een soort digitale visitekaartje, waarmee uw onderneming zowel on en offline beschikbaar is.

Standaard ingebouwde functies:

–  direct bellen vanuit de app.

– direct e-mailen vanuit de app.

– korte uitleg over uw onderneming.

– contact/ adresgegevens

Klik hier voor meer informatie.