AVG voorbereiding

Online mogelijkheden

Vanaf 25 Mei 2018 gaat de nieuwe AVG wetgeving in, dit is de vervanger voor de oude WBP wetgeving, maar wat veranderd dat voor u als website eigenaar.

 

Voor website beheerders wordt het nu verplicht u zich aan bepaalde regels te houdt en de bezoeker op voorhand te informeert wat er met de opgegeven en verzamelde gegevens gebeurt. U moet als website eigenaar zo transparant mogelijk zijn en de bezoeker aangeven wat en welke gegevens u verzameld en wat er met de gegevens gebeurt.
Door deze regelgeving moeten er een aantal aanpassing plaats vinden op en aan uw website, waarmee u aangeeft wat er met de opgegeven en verzamelde gegevens gebeurt en hoe deze verwerkt worden.

Uw hele website aanpassen is niet nodig vaak kan er door een paar kleine aanpassingen al aan de wetgeving voldaan worden, maar waar moet u beginnen, wat zou u moeten aanpassen en hoe kunt u dit aanpassen. Om antwoord te geven op de eerste twee vragen hebben wij de security scan. Met de security scan heeft u al een goede basis van waar u moet beginnen en wat er in de basis aangepast moet worden om klaar te zijn voor 25 mei.

Niet elke website is gebouwd met het zelfde programma, maar hebben wel dezelfde aandacht nodig op het gebied van de AVG wetgeving. Wij bij MJWAB hebben jaren lang ervaring in de schrijftaal waarmee een website gebouwd wordt, waardoor wij vele oplossingen kunnen bieden. Ook voor website eigenaren waarvan de ontwikkelaar niet meer bereikbaar is hebben wij gepaste oplossingen om ook uw website AVG klaar te maken.

Specialisme:

Bent u in het bezit van een WordPress website of webshop dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen MJWAB beschikken wij over een aantal specialisten die het mogelijk maken u het juiste advies te geven met betrekking op het aanpassen van uw website of webshop geschikt voor de nieuwe wetgeving.

Denk hierbij aan de vragen ?

  • Heb ik alle elementen binnen mijn website die voldoen aan de AVG ?
  • welke elementen moet ik aanschaffen ?
  • welke elementen moet ik aanpassen ?

 

Dit zijn enkele vragen waarvoor u bij ons terecht kunt. Vaak is het mogelijk door een paar kleine aanpassingen aan de backend van website  in te stellen u al snel voldoet aan de wetgeving.

 

Bent u opzoek naar een partij die u bijstaat in de aanpassingen van uw website, dan kunt u via onderstaand aanvraag formulier uw aanvraag indienen.

 

Wat gaat het u kosten ?

Iedere webiste is anders en vraagt ook om een andere aanpak in het verbeteren van de mogelijkheden. Wij hanteren een vast uur tarief en u ontvangt op voorhand altijd eerst een vragenlijst, waarna u een offerte ontvangt, waarop de kosten duidelijk vermeld staan.

 

Tevens bieden wij u de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan met een lijst van de meest vereiste programma aanpassingen die u zelf zou kunnen instellen. Voor de lijst klik hier.

 

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website