Security scan

Online mogelijkheden

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese AVG (GDPR) regeling in.

Door het invoeren van deze nieuwe wet is het voor website eigenaren van essentieel belang, dat de website in orde is en u met zorg omgaat met uw (potentiële) klant gegevens.

 

Maar waar moet u beginnen !

Een goed begin is het halve werk.

 

 

Wij van MJWAB bieden u de mogelijkheid een goede basis te leggen voor een juiste start van het navolgen van de AVG regelgeving en zorgvuldig om te gaan met uw klantgegevens.

Niet elke website is het zelfde en iedere website verwerkt verschillende klant gegevens op een andere manier. Denk hierbij bijvoorbeeld over wat voor een website heb ik ? Een standaard showroom website of een webshop. Beide websites gaan anders om met klantgegevens en hebben ook andere gegevens nodig van de bezoeker.

Maar beide websites hebben een standaard begin voor het omgaan met klant/ bezoekers gegevens, wanneer u vanaf het begin al goed omgaat met uw klant/ bezoekers gegevens beperkt u al de opmerkingen van de functionaris.

 

Wat bieden wij aan:

Basis security scan

Met deze scan heeft u een goede basis in handen voor de activieteiten die nog plaats moeten vinden om uw website AVG klaar te maken.

Onderdelen die in deze security scan aanbod komen:

  • website beveiliging
  • klant gegevens beveiliging
  • beveiligingsplan
  • basis advies

 

Wat ontvangt u bij deze scan.

  • Overzicht van de punten die aandacht vereisen.
  • Plan van aanpak.
  • Gratis na check.

 

Duur van de scan

Wij nemen graag de tijd voor u om de scan goed uit te voeren en u een zo volledig mogelijk overzicht te geven duurt de scan gemiddeld 1 werkweek. Binnen 1 werkweek ontvangt u de uitkomst van de basis security scan.

 

Waarom bieden wij deze mogelijkheid:

Vanaf 25 mei word deze wet officeel ingevoerd. Door het invoeren van deze wet, worden website eigenaren verplicht goed en zorgvuldig met klant gegevens om te gaan en er voor te zorgen, dat het verliezen van klantgegevens tot het minimale beperkt wordt en wanneer er een verlies plaats vind de organisatie een back-up plan heeft.

Vanaf januari 2018 zijn landelijke functionarissen websites aan het controleren op eventuele gebreken en of de wet AVG wordt nageleefd.

 

Wat als ik mij niet aan de AVG wetgeving houdt ?

Het niet naleven van deze wet kan uw organisatie een hoge boete opleveren. De boete kan oplopen tot een bedrag van € 20.0000000. Nou zal de functionaris niet direct een boete uit delen, maar u wel in de eerste instantie op de hoogte stellen van de gebreken en u vragen, deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Doet u dit niet, dan ligt de boete op de loer.

 

Wat kost een Basis security scan: prijs op aanvraag

 

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website